DOBAR TRANSFER

Prvo pojačanje stiglo na Rujevicu i to dečko koji je svojim golom srušio Rijeku

09.01.2018 u 17:56

Bionic
Reading

U ponedjeljak je Rijeka započela s priprema za drugi dio sezone, a dan kasnije stiglo je pojačanje na Rujevicu. Luka Capan novi je igrač aktualnog hrvatskog prvaka

Posljednjih dana samo smo pisali o odlascima važnih igrača Rijeke u inozemne klubove, a sada je napokon stigla i dobra vijest za navijače odnosno netko je stigao u klub.

Nogometaš Lokomotive Luka Capan u utorak je, nakon obavljenog liječničkog pregleda, potpisao suradnju s riječkim prvoligašem na tri i pol godine i prva je prinova u zimskom prijelaznom roku.

'Presretan sam, moja velika želja bila je doći u Rijeku. Kada sam čuo da se Rijeka interesira, nisam previše dvojio', rekao je branič za službenu internet stranicu kluba.

  • +2
Luka Capan Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Dvadesettrogodišnji nogometaš ima jako puno iskustva u Hrvatski Telekom Prvoj ligi, sakupio je 91 nastup uz šest pogodaka. Većinu je skupio u dresu Lokomotive, dok je devet nastupa upisao u dresu Dinama. U prvom dijelu sezone Capan je postigao gol za pobjedu Lokomotive protiv Rijeke 1:0 u 15. kolu.

'Očekivanja su velika, ovo je veliki korak u mojoj karijeri. Nadam se da ću biti zdrav i da će Rijeka biti odskočna daska u karijeri. Uvjeti su odlični, igrao sam i na Kantridi, a na Rujevici je odličan ambijent i odličan travnjak', zaključio je Luka Capan.