POTPISAO NA DVIJE GODINE

Zagrebačka Lokomotiva ostala bez mladog napadača; Mihaljević odlazi u Bugarsku

22.12.2017 u 12:46

Bionic
Reading

Filip Mihaljević, mladi 25-godišnji hrvatski nogometaš, među prvima je u zimskom prijelaznom roku promijenio klub. Iz zagrebačke Lokomotive prelazi u bugarski Lokomotiv Plodiv

Za poznati bugarski klub Mihaljević, koji je prošao školu nogometa u Dinamu, potpisao je na dvije godine, a posao su u Bugraskoj završili njegovi menadžeri Zoran Miljuš i njegov suradnik i predstavnik za Hrvatsku Dalibor Veseljak.

Kako doznajemo ovog nadarenog napadača čelni ljudi Lokomotiv Plodiva prate već neko vrijeme i sigurni su kako će se 179 cm visoki i iznimno brz nogometaš pokazati kao pojačanje.

'Ovo mi je velika prilika i jedva čekam da se dokažem. Svakako je ovo za mene velik izazov, želim napraviti iskorak u karijeri i zahvalan sam svojim menadžerima koji su jako brzo završili posao', lazao je kratko zadovoljni Filip Mihaljević

Dodajmo kako je trener Lokomotiv Plodiva bivši bosansko-hercegovački reprezentativac Bruno Akrapović, koji je kratko sjedio na klupi RNK Split, koji očito jako dobro zna kakve kvalitete ima mladi Mihaljević.

Iako je Mihaljević imamo ugovor sa zagrebačkom Lokomotivom do ljeta 2020. očito je prevagnula prilika za odlazak u inozemstvo kako bi napravio iskorak u karijeri.

  • +11
Hrvatski Telekom Prva liga, 18. kolo, NK Lokomotiva - HNK Cibalia Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL