MAJSTORSKI ŠUT

Prvi ove sezone! Krasan gol Modrića u pobjedi Reala!

10.12.2013 u 22:59

Bionic
Reading

Luka Modrić postigao je sjajan pogodak za Real Madrid u pobjedi protiv Københavna (2-0), kojem je 'kraljevski klub' potvrdio svoju dominaciju u skupini B

Nogometaši Reala još su ranije osigurali prvo mjesto u skupini B i prolaz u osminu finala, ali su u Kopenhagenu odigrali angažirano i ostavili domaćina bez nastavka europskog puta. Madriđani su poveli u 25. minuti kada je Isco gurnuo loptu Modriću, a hrvatski se reprezentativac varkom oslobodio čuvara i sjajnim udarcem s 20-ak metara matirao domaćeg vratara Johana Wilanda. Modriću je to prvi ovosezonski gol i ukupno peti u dresu Reala.


U 48. je minuti prednost gostiju povećao nezaustavljivi Cristiano Ronaldo kojem je to bio prvi nastup nakon više od dva tjedna stanke zbog ozljede bedrenog mišića. Marcelo je ubacio loptu u kazneni prostor, Pepe ju je spustio glavom, a Ronaldo lakoćom zabio iz blizine. Postao je time prvi igrač u povijesti Lige prvaka koji je postigao devet pogodaka u skupini! U 89. je minuti Ronaldo promašio jedanaesterac koji je sam i izborio nakon prekršaja Thomasa Delaneyja.

Liga prvaka, skupina B:

København - Real Madrid 0-2 (Modrić 25, Ronaldo 48)

Galatasaray - Juventus 0-0, prekid

Skupina B
Galatasaray Juventus 0:0 prek.
Kopenhagen FC Real Madrid 0:2
Utk. Pob. Ner. Izg. Bod.
1. Real Madrid 6 5 1 0 16
2. Juventus 5 1 3 1 6
3. Galatasaray 5 1 1 3 4
4. Kopenhagen FC 6 1 1 4 4
Sljedeće utakmice