NEMA LIJEPIH ŽENA

Prvi čovjek Londona otkazao smještaj Blatteru

07.12.2010 u 11:57

Bionic
Reading

Englezi se ne mire s nedobivanjem domaćinstva Svjetskog prvenstva 2018. Objavljen je rat FIFA-i čiji su čelnici postali nepoželjne osobe na Otoku pa tako i predsjednik Međunarodne nogometne organizacije Sepp Blatter

Gradonačelnik Londona Boris Johnson koji je sudjelovao u lobiranju za SP još se nije ohladio. Kao ni većina Engleza, ni on ne bira riječi kojima pokazuje svoje razočaranje, ali i bijes prema koja je dodijelila domaćinstvo Rusiji.

Prvi čovjek engleske metropole otišao je tako daleko da je otkazao smještaj Seppu Blatteru i ostalim čelnicima FIFA-e koji su na trošak Engleza trebali uživati u luksuznim hotelskim apartmanima za vrijeme Olimpijskih igara 2012. godine.

Apartmani su bili rezervirani nekoliko dana prije glasanja i koštaju tisuću funti po danu, ali sada će Blatter i društvo, ako žele tamo odsjesti, morati to platiti iz svog džepa.

Johnson je u svom razgovoru s engleskim medijima Rusiju nazvao zemljom kriminala, a naveo je i jedan ironičan razlog zašto Engleska nije dobila SP.

'Blatter nam je rekao da su ga u drugim zemljama dočekale lijepe žene. Mi ih nismo imali. To je možda presudilo.'