VRAĆA SE USKORO

Prva reakcija Karlovića nakon odbijenice iz Wimbledona

20.06.2013 u 09:01

Bionic
Reading

Ivo Karlović je uspješno prebrodio šok u vidu virusnog meningitisa koji je nalikovao moždanom udaru i prijetio nastavku karijere, te za tportal progovorio o planovima za povratak na terene

Najviši tenisač na touru je želio povratak u Wimbledonu, ali organizatori mu nisu odobrili zahtjev za pozivnicom, pa će moći uživati u velikoj završnici NBA lige u Miamiju.

'Nisam ljut na organizatore. Kaj bi bio ljut? Žao mi je što ne idem, ali možda je ovako i bolje. Imat ću vise vremena za pripreme. Treniram već na vrlo dobroj razini.'

Lani je nakon poraza od Andyja Murraya, u kojemu mu je dosuđeno nevjerojatnih 11 prijestupa na servisu, 'opleo' po organizatorima. Da li mu se teniski lordovi sada svete?

Lanjski meč Ive i Murraya podigao je puno prašine


'Ma ne znam da li su mi zamjerili. Možda. Da su mi dali pozivnicu išao bih sigurno, ali da li bih koga pobijedio trenutno… sumnjam,' realan je ubojiti server.

Ipak, odmor se ovom odlukom neće bitno produljiti. Već za dva tjedna Ivi slijedi novi izazov.

'Vraćam se na turniru u Newportu. Igra se na travi, jedva čekam,' završava za tportal nekada 14. tenisač svijeta pred kojim su veliki izazovi obzirom da mu je duga pauza 'osakatila' renking i trenutačno je na 151. mjestu.