IZBORNIK I IGRAČI OGORČENI

Prpić: Savezu je bio važniji novac od rezultata

19.09.2009 u 21:24

Bionic
Reading

Izbornik hrvatske teniske reprezentacije Goran Prpić prilično otvoreno govorio je o velikom problemu koji bi mogao i prodrmati stolice u HTS-u. Ili možda njegovu. Prpić je prozvao čelnike Saveza da im je jedino bilo važno zaraditi, pa su ulaznice poklanjali onima koji ne znaju ni zapljeskati ili Česima

'Teško nam je palo što su Česi nadglasali naše navijače i nije mi to bilo lako prihvatiti. Ogorčeni smo. Ali stanovnici Poreča najmanje su krivi. Kriv je Savez! Mi smo željeli igrati u Splitu, a oni su nam servirali Poreč. I četvrtfinale protiv Amerikanaca htjeli smo igrati u Splitu, ali ni tada nas nisu slušali', otvoreno je rekao izbornik Prpić.

Naravno, nije stao na tome, jer on je sportaš od glave do pete, a ne 'šminker', za koje ni nema razumijevanja.

'I glumci u kazalištu dobiju više pljeska iz svečanih loža nego što smo ih mi dobili. Meni i igračima ne daju karte za takva mjesta, a tamo su likovi koji misle da je pljeskanje zabranjeno. Ispada da smo zadnja rupa na svirali. I zato želimo prenijeti Upravi HTS-a nezadovoljstvo. Imamo zlatne dečke, sjajnu reprezentaciju i baš zato mi je žao što nismo u prvom planu kada se organiziraju ovakve stvari. Morali su nas poslušati, a tada bismo igrali u Splitu i sigurno pobijedili. Interes je u Savezu bio zaraditi, a ne pobijediti. I zato su prodavali karte svima, pa i Česima', završio je Prpić.