nisu ga izbacili iz takta

Robertu Prosinečkom stiglo nezgodno pitanje o Ognjenu Vranješu

18.03.2019 u 18:19

Bionic
Reading

Izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki uoči nadolazećih kvalifikacijskih utakmica za Europsko prvenstvo protiv Armenije i Grčke izašao je pred novinare

'Znamo koji su protivnici, znamo da nam i Armenija može napraviti probleme i da nije za podcijeniti, a i Grčka po tradiciji je nezgodna. To je borbena, ratnička momčad. Igrači im pretežno igraju u vrhunskim klubovima i neće biti nimalo lako. Ali optimist sam i vjerujem da ovi igrači i reprezentacija mogu dobiti ove dvije utakmice,' objasnio je Prosinečki okupljenim novinarima te dodao kako ne strahuje od gubitka bod(ov)a.

'Nije me strah ničega, ako hoćemo na Euro, moramo pobijediti Armeniju. A kiksevi postoje, pa vidjeli ste Juventus protiv Genoe...Ali uvjeren sam da Armenija nema šanse u Sarajevu ako damo maksimum,' dodao je 'Veliki Žuti', a onda odgovorio i na jedno dosta nezgodno pitanje.

Naime, tjednima se pisalo o skandalu Ognjena Vranješa i srpske pjevačice Jelene Karleuše, supruge Duška Tošića.

Nakon što je Vranješ ostao bez kluba, Prosinečki ga je skinuo s popisa, a onda se oglasio i izbačeni nogometaš, poručivši Prosinečkom : Jadno je gledati s kim sam u krevetu.

'Mislim da smo o tom slučaju već sve rekli i da to ne treba potencirati. Mogu samo reći da je Ognjen jednostavno u ovom trenutku bez kluba, uz sve afere koje su evidentne i nisam ih ja izmislio.Nije Robert Prosinečki otjerao Vranješa kao što svi pričaju nego je on sam sebe otjerao', odgovorio je Prosinečki za N1.

  • +6
Robert Prosinečki Izvor: Profimedia / Autor: Nihad Ibrahimkadic / Anadolu Agency