UZ PLAĆU OD 20.000 EURA

Prosinečki u Zvezdi sljedeće 2,5 godine

09.12.2010 u 19:39

Bionic
Reading

Robert Prosinečki definirao je sve detalje nove suradnje s beogradskom Crvenom zvezdom i tijekom večeri će se kao novi trener 'crveno-bijelih' obratiti javnosti koju je prije 20 godina oduševljavao nogometnim umijećem. 'Žuti' će Zvezdu voditi 2,5 godine uz mjesečnu plaću od 20.000 eura

U 13.15 sati Prosinečki je prešao granicu i tada je hrvatski nogomet simbolički izgubio jednog od svojih velikana. Pregovori u Beogradu nisu trajali dugo. Sve se znalo unaprijed, čekao se samo Robertov amen koji je došao u srijedu. Suradnja je dogovorena na 2,5 godine, a Robijeva plaća bit će 20.000 eura mjesečno. Predsjednik Zvezde Vladan Lukić oko 16 sati slavodobitno je sjeo u klupski restoran i bez riječi rekao sve. Smijeh i zadovoljne geste potvrdile su da je posao završen.

'Robert će na stadion doći u 18 sati i obratiti se upravnom odboru, a zatim će uslijediti i presica', rekao je klupski glasnogovornik okupan snijegom.

Preko foruma je najavljivan i dolazak navijača koji će pozdraviti 'velikog žutog', ali službene potvrde nema. Nije bilo ni policije, što znači da su vjetar i snijeg vjerojatno osujetili navijačku dobrodošlicu. Zadovoljni su zato u Zvezdinim fun shopovima.

'Napravili smo lani stare kolekcije i Robijeva sedmica je otišla u kratkom roku. Sad će vjerojatno trebati još', zadovoljno pričaju prodavači.

Iako je tmurno vrijeme pokvarilo ugođaj, u Ulici Bogdana Ljutice vladaju osmijesi. Svjesni su da će ove godine teško ući u ravnopravnu borbu s Partizanom, ali u Prosinečkom zvezdaši vide zalog za brzu ekspanziju i povratak na staze uspjeha.