NESLAVNI KRAJ

Propali Ronaldinho dotaknuo dno: Potjeran iz kluba!

29.09.2015 u 13:56

Bionic
Reading

Bivši najbolji nogometaš svijeta Ronaldinho nastavio je rasprodaju svog ugleda. Brazilski Fluminense je raskinuo s njim ugovor nakon samo devet utakmica...

Slavni 35-godišnji Brazilac odavno je izgubio svoju čaroliju koja ga je krasila prije desetak godina kada je bio proglašen i najboljim nogometašem svijeta. Nakon neslavne jednogodišnje epizode u meksičkom Queretaru pisalo se mnogo o njegovom dolasku u Antaliju, no transfer je propao i Turci mogu biti sretni zbog toga.

Naime, Ronaldinho se odlučio potpisati za brazilski Fluminense i to se pokazalo kao potpuna katastrofa. Odigrao je devet utakmica u kojima nije upisao niti jednu asistenciju niti je zabio pogodak. Navijači su se također okrenuli protiv njega i njegovog pristupa nogometu pa je doživio i zvižduke tribina.

Fluminense je u ponedjeljak objavio kako prekida ugovor s Ronaldinhom nakon što je postignut dogovor o kraju suradnje sa sada već prilično propalim nogometašem. Je li to kraj karijere čovjeka koji je 2004. i 2005. dobio 'Zlatnu loptu', a 2006. godine s Barcelonom osvojio Ligu prvaka?