POSLAT ĆE IM RAČUN

Problemi na Poljudu uoči utakmice s Francuskom; Splićani tvrde da je HNS bez suglasnosti zaposjeo parking kod stadiona: Ne želimo skandale

06.06.2022 u 15:21

Bionic
Reading

Splitska Javna ustanova Športski objekti navela je da će Hrvatskom nogometnom savezu (HNS) poslati račun za usluge zakupa parkinga pored bazena na Poljudu, a kojeg je HNS u ponedjeljak zaposjeo uoči odigravanja reprezentativne utakmice

Prema riječima ravnatelja te ustanove Gordona Cerjana, Savez od njih nije dobio suglasnost za takav potez, a prema uobičajenoj proceduri prostor od osamdesetak parkirnih mjesta trebalo je zakupiti.

"HNS će dobiti račun za usluge zakupa našeg parkinga po istoj cijeni koju bi dobila bilo koja treća osoba koja bi željela zakupiti parking na bazenima kojim mi upravljamo", izjavio je Cerjan.

Poručio je kako su neugodno iznenađeni postupanjem HNS-a, ali da u ovom trenutku neće poduzimati daljnje korake.

"U cilju izbjegavanja bilo kakvog skandala i posebice bespotrebnog potencijalnog gubitka međunarodnog ugleda i Hrvatske i hrvatske nogometne reprezentacije, u ovom trenutku nećemo poduzimati nikakve radnje u cilju deblokade našeg parkinga", kazao je ravnatelj splitske Javne ustanove.

Na stadionu Poljud večeras hrvatska nogometna reprezentacija u drugom kolu skupine A1 Lige nacija igra protiv Francuske.