jako ružno

Prljavi potez Ronalda o kojem se priča u Španjolskoj: Nije mu to trebalo!

30.10.2017 u 14:03

Bionic
Reading

Cristiano Ronaldo našao se pod žestokim kritikama nakon svog slabog nastupa protiv Girone, a posebno španjolskoj javnosti smeta njegovo udaranje u duelu bez lopte protivničkog braniča Perea Ponsa...

Prošlo je već deset kola španjolskog prvenstva, a Cristiano Ronaldo ima tek jedan postignuti pogodak. Ako to usporedimo s prethodnih osam sezona u kojima je zabijao po 24 ili više pogodaka (utrpao je jedne sezone čak i 48 golova), onda je jasno da 32-godišnji Portugalac proživljava razočaravajuće trenutke u dresu madridskog kluba.

  • +20
Girona Real Madrid 2:1 Izvor: Reuters / Autor: ALBERT GEA

Ronaldova kriza nastavila se u nedjelju protiv Girone, u utakmici koju je Real iznenađujuće izgubio 2:1, a najbolji igrači posebno su podbacili, uključujući i Cristiana.

Našao se Fifin i Uefin nogometaš godine zbog svoje igre pod žestokih kritikama španjolskih medija, no nije samo neučinkovitost u ofenzivi zasmetala ljubiteljima Primere, već i jedan nesportski potez na terenu.

Radilo se o prljavom odgurivanju Perea Ponsa tijekom jednog duela, potezu koji je definitivno bio ispod nivoa igrača jednog Real Madrida.

Ronaldo se izvukao bez sankcija, ali javnost mu ovaj potez pamti. U srijedu protiv Tottenhama morat će pokazati neko sasvim drukčije lice...