SPEKTAKL U SRCU ZAGREBA

Prkačin: Cibona u rujnu na Trgu ili Dolcu igra protiv Efesa!

03.07.2012 u 11:42

Bionic
Reading

U posljednje vrijeme utakmice pod otvorenim nebom postale su pravi hit pa su tako i čelni ljudi Cibone došli na ideju da Zagrepčanima priušte pravi spektakl

Kako je završila staru, tako će Cibona ući u novu sezonu. Nasred zagrebačkog glavnog trga čelnici kluba planiraju u rujnu organizirati utakmicu da bi predstavili novu momčad i novog trenera Veljka Mršića. Ideja je da protivnik bude atraktivan i respektabilan pa se radi na dovođenju Efes Pilsena (Anadolu Efes) u kojem je sportski direktor Nikša Prkačin igrao četiri sezone (od 2003. do 2007).

'Ideja i želja postoji, ali još treba provjeriti sve oko infrastrukture i svih mogućih tehničkih detalja. Ako Trg bana Josipa Jelačića nije slobodan, želja nam je da 21. ili 22. rujna odigramo utakmicu protiv mog bivšeg kluba Efes Pilsena na Dolcu koji je još atraktivniji prostor. Trebamo se uskladiti i oko kalendara s Kupom Dražena Petrovića', za tportal.hr kazao je sportski direktor Cibone Prkačin.

Ako će tehnički biti moguće montirati tribine na sve četiri strane oko terena, očekuje se kako će novu momčad Cibone uživo gledati minimalno deset tisuća ljubitelja košarke.

'Želja nam je napraviti pravi spektakl gdje će osim košarke biti puno zabavnog sadržaja za gledatelje. Kada sam kontaktirao svoj bivši klub u Istanbulu i rekao im o čemu se radi, oduševili su se idejom', dodao je Prkačin.

Cibona ovim nastavlja trend koji je započela prošle sezone događanjima u centru Zagreba kako bi što bolje animirala svoje navijače.