OPROŠTAJ U SUZAMA

Prije tri godine svjetski prvak, a danas potpuno propali nogometaš!

03.03.2017 u 15:20

Bionic
Reading

Problematični Kevin Grosskreutz potjeran je iz Stuttgarta samo nekoliko dana nakon što je zadobio teške ozljede u napadu kojeg je pretrpio tijekom noćnog izlaska. Svjetski prvak neko vrijeme ne želi imati ništa s profesionalnim nogometom...

Njemački 28-godišnji desni bek svoje je najbolje godine proveo u redovima Borussije Dortmund s kojom je dvaput osvojio Bundesligu i igrao u finalu Lige prvaka, a dobri nastupi donijeli su mu poziv u reprezentaciju s kojom je osvojio Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine.

No, stvari su zatim krenule nizbrdo, a Grosskreutzova problematična narav izašla je na vidjelo. Počeo je upadati u probleme i sukobe na terenu i izvan njega pa je neko vrijeme bio kažnjen igranjem za drugu momčad Borussije.

Pokušao je Kevin oživjeti svoju karijeru u Galatasarayu 2015. godine, ali nije ništa napravio u Turskoj pa se vratio u njemačku drugu ligu i pridružio se Stuttgartu prošle zime i s njim je dotaknuo dno svoje karijere.

Grosskreuz je upao u nevolje ovog tjedna i završio u bolnici kada su ga pretukli tijekom jednog noćnog izlaska, a Stuttgart mu je ubrzo raskinuo ugovor. Razlog nije samo incident, već i sukobi sa stručnim stožerom koji više nema strpljenja za njegove ispade.

'Ne želim imati ništa s profesionalnim nogometom u ovom trenutku,' izjavio je u suzama Kevin Grosskreuz na svom oproštaju od Stuttgarta, a također je i dodao:

'Napravio sam pogrešku i žao mi je. Prihvaćam posljedice. Sada se želim malo smiriti. Žao mi je što je moje vrijeme u Stuttgartu gotovo, ali nadam se da će me pozvati na proslavu povratka u prvu ligu.'

Kevin možda ne prekida karijeru, ali nakon svih incidenata bit će mu jako teško naći pošten klub u budućnosti...

Grosskreutzov oproštaj Autor: YouTube