SAPUNICA SE NASTAVLJA

Preokret oko budućnosti Erlinga Haalanda; Norvežanin će odbiti nemoralnu ponudu Cityja i prihvatiti manju plaću drugog velikana

25.03.2022 u 19:24

Bionic
Reading

Norveški napadač Erling Haaland nije još prelomio. Španjolski mediji i dalje tvrde da golgeter Borussije Dortmund nije prihvatio ponudu Manchester Citjya iako se činilo da je sve riješeno

Prije samo tjedan dana Englezi su se raspisali i ustvrdili da je gotovo i da norveško čudo od sljedećeg ljeta nosi dres Manchester Cityja koji bi ga tako učinio najplaćenijim igračem u Premiershipu s godišnjim primanjima od čak 30 milijuna eura.

Navodno je dogovor pao, barem su tako mislili pojedini mediji s 'Otoka' koji su se pozivali na anonimne izvore bliske bundesligašu. No zadnjih par dana zakotrljala se neka druga priča.

U ofenzivi su španjolski novinari koji su uvjereni kako Erling Haaland nije rekao 'DA' odnosno da on i njegovi agenti predvođeni ocem još važu druge opcije, a najveća od njih je Real Madrid.

  • +7
Erling Haaland u dresu Borussije Dortmund Izvor: EPA / Autor: FRIEDEMANN VOGEL

'Kraljevi' ne mogu platiti koliko City, ali AS smatra da bi Norvežanin mogao završiti u Madridu čak i za dosta manju plaću od one koju bi imao u Engleskoj iako bi i ona bila fenomenalna, zasigurno najveća u Realu.