ŽELJAN MINUTAŽE

Žali zbog Modrića, a zapravo je jedva dočekao njegovu ozljedu

30.04.2023 u 10:20

Bionic
Reading

Madridski Real u subotu je na svom stadionu pobijedio Almeriju 4:2. Veznim redom Kraljeva u toj je utakmici, uz Tonija Kroosa i Aureliena Tchouamenija, upravljao 26-godišnji Dani Ceballos, koji je priliku dobio umjesto našeg Luke Modrića

Podsjetimo, zbog ozljede na utakmici protiv Girone, kapetan hrvatske nogometne reprezentacije izvan je stroja, ali ne zna se točno koliko dugo trener Carlo Ancelotti neće moći računati na njega.

Strahuju u Realu da bi Modrić mogao propustiti i prvu utakmicu polufinala Lige prvaka, 9. svibnja u Madridu protiv Manchester Cityja.

Naime, svi znamo koliko je Modrić važan igrač za Kraljeve, i koliko se njegov izostanak osjeti u igri. U dvoboj protiv Almerije svojih je pet minuta dočekao Ceballos, a za svoju je igru dobio od SofaScorea visokih 7,5. Najviše od trojca u veznom redu.

Naravno, svatko se bori za sebe i svoje 'mjesto pod suncem', a čini se da se i Ceballos pokušava izboriti za što veću minutažu. Posebno dok nema Modrića.

'Šteta je što je Modrić ozlijeđen, ali sada je otvoreno jedno mjesto u veznom redu i nadam se da ću igrati u nadolazećim utakmicama, što bi bilo sjajno za mene', rekao je 26-godišnjak nakon utakmice.

  • +14
Real Madrid - Almeria 4:2 Izvor: EPA / Autor: Rodrigo Jimenez