U CENTRU PAŽNJE

Prelijepa novinarka vs Ronaldo, Messi i Neuer

12.01.2015 u 10:57

Bionic
Reading

Danas poslije 18.30 saznat ćemo tko je dobitnik najvećeg pojedinačnog priznanja u svijetu nogometa - Zlatne lopte, a osim trojice kandidata (Cristiano Ronaldo, Manule Neuer i Lionel Messi) veliku pozornost pristunih privlačit će i prelijepa voditeljica Kate Abdo

Britanska novinarka i voditeljica Kate Abdo bit će dio gala večeri FIFA-e u Zürichu na kojoj će biti proglašen nogometaš godine za 2014. Ova djelatnica Sky Sports Nwesa idealna je za ulogu prezenterice, a prije je bila dio tima DW-TV-a i CNN-a.

Prelijepa 34-godišnjakinja u karijeri je imala intervjue s brojnim nogometnim zvijezdama, a govori četiri jezika – njemački, engleski, francuski i španjolski.

Ne treba sumnjati da će fotoaparati i kamere biti jedan dio vremena usmjereni prema njoj, a tko će na kraju uz nju stati sa Zlatnom loptom, vidjet ćemo poslije 18.30.

Manuel Neuer osvojio je svjetsko prvenstvo s Njemačkom i briljirao između vratnica cijele sezone ne samo obranama, nego i pravovremenim istrčavanjima. Cristiano Ronaldo je osvojio Ligu prvaka s Real Madridom, a Lionel Messi je odveo Argentinu do finala SP-a. Ova dva ofenzivca imaju i zastražujuće statističke podatke u vezi postignutih golova...

Ako nagrada ode u ruke Neuera, bit će prvi vratar nakon Lava Jašina kojem je to uspjelo davne 1956. Messi je Zlatnu loptu osvajao četiri puta (2009-2012), a Cristiano Ronaldo dva puta (2008, 2013).

O pobjedniku odlučuju glasovi izbornika i kapetana reprezentacija te novinara.

Lijepa i uspješna

After I had interviewed Pep Guardiola #PepGuardiola

A photo posted by Kate Abdo (@kate_abdoreal) on

A photo posted by Kate Abdo (@kate_abdoreal) on