NOVA OZLJEDA

Pregled šokirao Bayern i Robbena

03.08.2010 u 17:11

Bionic
Reading

Louis van Gaal u novu će sezonu s Bayernom ući bez jednog od najvažnijih aduta, Arjena Robbena. Nizozemski krilni napadač ozlijedio se pa mu predstoji dulja pauza

Za Robbena mnogi kažu kao da je od stakla, odnosno sklon ozljedama. Sada su toga svjesni i u Bayernu. Njihov ofenzivac podvrgnut je pregledu koji je pokazao puknuće bedrenog mišića na lijevoj nozi koja mu je najjače oružje.

Bayernov igrač je šokiran dijagnozom, ali više od njega je ljut trener Louis van Gaal koji je zbog Svjetskog prvenstva počeo pripreme bez pola momčadi. Nakon toga većina igrača je stigla umorna, načeta ozljedama, a neki s privatnim problemima (Ribery).

Prema liječničkim prognozama, Robben će van travnjaka biti prva dva mjeseca.

'Nismo samo razočarani, već smo i ljutiti, jer po tko zna koji put moramo plaćati igrača koji se ozlijedio igrajući za nekoga drugog. Tražio sam od FIFA-e da regulira ovo pitanje', izjavio je predsjednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge.

Liječnik Bayerna Hans-Wilhelm Mueller-Wohlfahrt optužio je svoje nizozemske kolege za nemar.

'Radi se o ozbiljnoj ozljedi. Po mom mišljenju, to što se ona nije bolje dijagnosticirala i što je Arjenu dopušten nastupneodgovorno je. Sada moramo liječiti puknuti mišić, a za to će nam trebati najmanje dva mjeseca', rekao je Mueller-Wohlfahrt.