raspoloženi Lotito

Predsjednik Lazija otkrio koji su velikani željeli Tudora, a jedan detalj je znakovit

18.03.2024 u 13:28

Bionic
Reading

Nakon što je objavljeno da će hrvatski stručnjak Igor Tudor postati novi trener rimskog Lazija cure i nove zanimljive informacije

Dugo je Igor Tudor čekao novi posao nakon što je naglo prošle godine napustio Marseille, ali jasno je kako je čekao pravu ponudu. Čekao je novi izazov. A kad je stigao poziv iz Rima – iz njegove omiljene Serie A - jasno je kako nije dugo dvojio.

A da je ponuda bilo otkrio je i predsjednik Lazija Claudio Lotito. Naime, kako je ispričao Tudor je bio velika želja aktualnog prvaka Napolija, ali i Rome, najvećeg gradskog rivala Lazija.

Kao što je najavljeno službeno predstavljanje Igora Tudora kao novog trenera Lazija očekuje se tijekom ponedjeljka uoči reprezentativne stanke.

Na klupi Lazia Tudor će naslijediti Maurizija Sarrija koji je ušao u loš niz te je svima postalo jasno da 'dalje tako više ne može.'

Također treba reći kako je Sarri bio pod ugovorom do lipnja 2025. godine, ali je ipak odlučio otići, iznenadivši vlasnika kluba Lotita.

'Sarri je izdan. Njegov oproštaj nije bio u zraku, bilo je iznenađujuće. Odalo ga je ponašanje pojedinih ljudi. Postoji nešto jezivo unutar grupe. Momčad koja pobjeđuje Bayern München i gubi od Udinesea. Postavite sebi pitanje', znakovito je kazao rekao je predsjednik Lazija Lotito za TG1.

Još je o dolasku Tudora rekao:

'Momčad treba trenera koji koristi mrkvu i štap. Igrači više neće moću svaljivati ​​krivnju na druge', dodao je.

A Tudor, koji je radio jako dobar posao u Marseilleu, ionako ima iskustvo vođenja momčadi u Serie A jer je bio glavni trener Udinesea i Verone te je uz to bio i pomoćnik Pirlu u velikom Juventusu.

Standings provided by Sofascore