ZLATNA SANDRA

Predsjednik Josipović i ministar Jovanović ponosni i radosni!

12.08.2013 u 15:30

Bionic
Reading

Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović te ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović čestitali su Sandri Perković na osvojenome zlatnom odličju na Svjetskom atletskom prvenstvu koje se do 18. kolovoza održava u Moskvi

U čestitki predsjednika Republike Hrvatske Ive Josipovića piše:

'Srdačno Vam čestitam na još jednom sjajnom uspjehu – osvojenoj zlatnoj medalji na Svjetskom atletskom prvenstvu u Moskvi! Ponosni smo i radosni! Ovim uspjehom, koji je među najvećima u povijesti hrvatske atletike, zaokružili ste sjajni niz svojih uspjeha na velikim međunarodnim natjecanjima.
Želim Vam mnogo uspjeha na sljedećim natjecanjima i svako osobno dobro!'.

U čestitki ministra znanosti, obrazovanja i sporta Željka Jovanovića stoji:

'Iznimno me veseli da Vam u ime Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta i u svoje osobno ime mogu čestitati na osvojenome zlatnom odličju na Svjetskom atletskom prvenstvu u Moskvi.

Ovim odličjem postali ste jedina diskašica koja je u povijesti ovoga sporta spojila olimpijsko, svjetsko i europsko zlato i potvrdili da ste u svojoj disciplini najbolji.

Ponosan sam na ovaj veliki uspjeh kojim ste dokazali svoju kvalitetu, a ujedno i dokazali da se uz naporan rad i veliku volju postižu vrhunski rezultati te se nadam da ćete nas razveseliti s još puno sportskih uspjeha'.