UFC FIGHT NIGHT

Predator za manje od minute uništio suparnika i prozvao Miočića; i Overeem upisao strašan nokaut

24.11.2018 u 18:36

Bionic
Reading

Francis Ngannou i Alistair Overeem vratili su se na najbolji mogući način. Ngannou je već u prvoj minute borbe nokautirao Curtisa Blaydesa, dok je Overeem odradio fantastičnu borbu protiv do sada neporažene ruske napasti imena Sergey Pavlovich

Iako ga je prije dvije godine savladao u Zagrebu, Francis Ngannou je u borbu protiv Curtisa Blaydesa ušao kao autsajder. No, trebalo mu je jako malo vremena da pokaže svima kako su ga prerano otpisali. 'Predator' je ponovno izgledao onako kao u borbama prije nego je izborio borbu za teškašku titulu protiv Stipe Miočića.

Što se tiče današnje borbe, brzo je obranio dva stidljiva pokušaja rušenja od strane Blaydesa, a onda je još jednom pokazao zašto je njegov udarac zastrašujuće oružje. Blaydesa je desnim krošeom pogodio doslovno preko ruke, ovaj je zateturao, a onda je uslijedila još jedna serija udaraca, nakon koje sudac Marc Goddard prekida borbu.

Nevjerojatno je to velika pobjeda za Francisa Ngannoua, koji nakon dva poraza ponovno postaje relevantan potencijalni izazivač teške kategorije, piše Fight Site, a nokaut pogledajte OVDJE.

'Junior dos Santos mi duguje jednu borbu, a gledam i prema Alexanderu Volkovu. Također, želim i osvetu protiv Stipe Miočića. U toj borbi nisam izgledao dobro i želim to ispraviti', izjavio je Ngannou još u oktogonu prilikom razgovora s Danom Hardyjem.

  • +7
Stipe Miočić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Izazivaču se blizu još uvijek neće vratiti Alistair Overeem, no i njemu je više nego išta trebala što uvjerljivija pobjeda. Na kraju je odradio jednu od svojih najboljih UFC borbi. Sergey Pavlovich došao je kao strašna neporažena prijetnja iz Rusije, borac koji je preko Overeema trebao postati nova teškaška sila.

No, veterana nije trebalo otpisati. Reem je odradio nevjerojatno pametnu borbu, u kojoj je kvalitetno koristio distancu, a još bolje klinč. Nije primio niti jedan ozbiljan udarac u borbi, a u drugoj polovici runde je upravo iz klinča borbu odveo na pod. Tamo počinje raditi iz gornje pozicije i lagano nanositi štetu, sve dok ona nije postala takva da se Rus uhvatio za glavu i okrenuo na bok.

Završetak borbe pogledajte OVDJE.

Tada se vidjelo da mu je dosta i da Reem samo mora nastaviti do prekida te se to i dogodilo. Sergey Pavlovich možda je bio strašan izvan UFC-a, no za dolazak na ovako visok nivo mu je možda prvobitno ipak trebao ne toliko kvalitetan i iskusan protivnik.