I IMA VELIKi 'PLUS'

Pred Kovačićem transfer snova: Chelsea ga tjera, ali jedan ga velikan opako želi

26.04.2023 u 20:39

Bionic
Reading

Baš kao što je Luka Modrić izrazio želju za ostankom u madridskom Realu, tako je i Mateo Kovačić naglasio da bi želio ostati u Chelseaju. No, kod Kovačića situacija je ipak nešto drugačija, jer gazda londonskog kluba Todd Boehly priča o velikim promjenama u igračkom kadru

I ne samo da je Todd Boehly odlučio promijeniti igrački kadar, priča se da će i novi trener, a navodno je to Mauricio Pochettino, inzistirati na novoj 'šestici', odnosno otvorit će našem Mateu Kovačiću izlazna vrata Chelseaja.

Dobra je okolnost što već postoji zainteresirana strana. Riječ je o Thomasu Tuchelu, Bayernovom treneru koji je Kovačića vodio dok je bio na Stamford Bridgeu.

A da ta priča nije 'šuplja' potvrdio je i novinar Bilda Christian Falk, koji tvrdi kako Tuchel sanja igrača poput hrvatskog veznjaka.

'Thomas Tuchel sanja o igraču poput Matea Kovačića. Hrvatu ističe ugovor 2024. godine. Osim toga, Kovačić perfektno govori njemački'.

Realizira li se taj transfer u Bayern, bit će to još jedan klub iz Liga petice. Četvrti u Kovačićevoj karijeri, jer dosad je igrao za milanski Inter, madridski Real i londonski Chelsea.