PREKRETNICA

Pred Ivanom Balićem najveća odluka karijere

20.03.2014 u 14:33

Bionic
Reading

Jedan od najvećih, ako ne i najveći rukometaš svih vremena Ivano Balić trenutno brani boje njemačkog Wetzlara. Krajem sezone istječe mu ugovor, a u klubu bi voljeli produžiti, no ostaje pitanje hoće li zdravlje poslužiti Balića

U posljednje vrijeme se u njemačkim medijima dosta nagađalo o budućnosti jednog od najvećih rukometaša svih vremena Ivana Balića. S 34 godine na leđima Balić još uvijek ima što pokazati na rukometnim terenima. Trenutno brani boje Wetzlara, 11. kluba Bundeslige, a ono što najviše zanima rukometnu javnost jest – hoće li Balić nastaviti svoju briljantnu karijeru.

Što se tiče čelnika Wetzlara stvari su više nego jasne – spremni su Baliću ponuditi produljenje sadašnjeg ugovora koji završava krajem sezone.


'Ivano nije samo fenomenalan rukometaš, nego i fenomenalna osoba. Ivano je došao iz velikog rukometnog svijeta u naše malo mjesto i odmah preuzeo ulogu vođe. Što se tiče nas mi ga u vidimo i slijedeće sezone u dresu Wetzlara', kazao je predsjednik kluba Martin Bender te naglasio kako s Balićem neće potpisati ugovor samo ukoliko sam igrač ne odluči završiti karijeru zbog zdravstvenih razloga.

Dakle, pred Balićem je velika odluka - nastaviti ili završiti svoju briljantnu karijeru. Zbog svih ljubitelja rukometa, nadamo se da će rukometni virtuoz nastaviti.