odluka je donesena

Perišić rekao svoju zadnju: Italija je za njega završena priča!

12.06.2017 u 11:27

Bionic
Reading

Dnevnik Corriere dello Sport tvrdi da je Ivan Perišić odlučio napustiti Inter i pod svaku cijenu nastaviti karijeru u Manchester Unitedu, a na talijanskom klubu je tek pokušati izvući što veću odštetu iz tog transfera...

Nakon razočaravajućeg poraza od Islanda naš se 28-godišnji krilni napadač mora posvetiti svojoj klupskoj budućnosti, a ako je vjerovati medijskim napisima u Italiji, njegovo vrijeme u Seriji A je prošlo.

Dnevnik Corriere dello Sport tvrdi da je Ivan Perišić čvrsto odlučio napustiti Inter te karijeru nastaviti u Manchester United, a apeli novog trenera 'nerazzurra' Luciana Spalletija koji želi da ostane nisu urodili plodom.

Na Interu je sada tek pokušati iz tog posla izvući maksimum i dobro zaraditi. Uprava ga ne namjerava prodati ispod 50 milijuna eura, što bi bio rekordan transfer jednog hrvatskog nogometaša.

Koliko će još trebati vremena da se finalizira posao teško je reći, no vjeruje se da će Jose Mourinho do početka nove sezone Premiershipa imati Perišića na raspolaganju, a Inter potreban novac s kojim bi pokušao nadoknaditi gubitak jednog od najboljih igrača...