Ramsi dobili Bucannerse

Pravci i Tom Brady ispali; stiglo je i pitanje najvećem je li mu to bila posljednja utakmica u karijeri, a njegov odgovor sve govori

24.01.2022 u 12:20

Bionic
Reading

Nakon što su aktualni prvaci NFL-a Tampa Bay Bucanners, predvođeni Tomom Bradyjem, ispali u polufinalu Nacionalne konferencije od Los Angeles Ramsa mnogi se pitaju je li to bila zadnja utakmica jednog od najvećih sportaša svih vremena

U sjajnoj utakmici Los Angeles Ramsi nadigrali Tampa Bay Bucannerse 30:27 uz dodatak kako su branitelji titule u jednom trenutku zaostajali čak 24 poena (3:27), ali su izjednačili manje od minute prije kraja, a onda su Rams zabili i izborili doigravanje divizije na kraju utakmice.

Tom Brady, koji je do sada sedam puta bio prvak, u porazu svoje momčadi je imao 30 od 54 dodavanja za 329 jardi i jedan zgoditak. No, 44-godišnji Brady nije želio ništa reći o svojoj budućnosti…

'Iskreno, ljudi, razmišljam jedino o ovoj utakmici. Ne razmišljam dalje od pet minuta nakon ovoga', kazao je nakon utakmice Brady.

Američki mediji doznaju kako je Brady odlučio, sada kada je sezona gotova, odvojiti malo vremena za razmišljanje. No, očekuje se kako će uskoro donijeti konačnu odluku o svojoj karijeri.

'Nisam puno razmišljao o tome. Znate, idem dan po dan i vidjet ću gdje sam', dodao je Brady kojeg ugovor z Tampa Bay Bucanners veže još sljedeću sezonu.

Na pitanje je li razmišljao da mu je ovo možda bila posljednja utakmica u karijeri iskreno je rekao:

'Ne! Razmišljao sam o tome kako da pobijedimo. To je moj mentalitet, samo razmišljati o pobjedama. Znate, kada izgubiš, u bilo kojoj fazi natjecanja, uvijek je loš osjećaj', dodao je legendarni quarterback Brady.

Dodajmo kako će Ramsi se za plasman u veliko finale (Super Bowl) boriti sa San Francisco 49ersima koji su u gostima svladali Green Bay Packers. Packers su vodili 10:3 u zadnjih pet minuta, ali su San Francisco 49ers najprije ostvarili touchdown nakon čega je Robbie Gould na isteku vremena postigao zgoditak iz polja za konačnih 13:10 za 49erse.

Ekipa Kanzas City Chiefsa plasirala se sinoć u finale Američke konferencije NFL lige nakon što je poslije produžetaka pobijedila Buffalo Billse sa 42-36.

Quarterback Patrick Mahomes je sjajno pronašao Travisa Kelcija za touchdown za pobjedu Chiefsa i njihovo četvrto uzastopno finale konferencije. Prije toga se vodstvo mijenjalo tri puta u zadnje dvije minute regularnog dijela utakmice prije nego je Harrison Butker pogodio sa 49 jardi za produžetak i tako se iskupio za prethodne promašaje na utakmici. Mahomes je predvodio Chiefse sa 33 uspješna dodavanja za 378 jardi i tri touchdowna. Na drugoj strani, Josh Allen je utakmicu završio sa 329 jardi i četiri touchdowna. Kanzas City će se za plasman u Superbowl boriti sa Cinncinati Bengalsima

Finale Američke konferencije između Kansasa i Cincinnatija je na rasporedu u nedjelju, a dvoboj između Ramsa i 49ersa u noći na ponedjeljak. Finale NFL-a se igra u noći sa 13. na 14. veljače u Los Angelesu.

Rezultati konferencijskih polufinala:

Američka konferencija:

Tennessee Titans - Cincinnati Bengals 16-19

Kansas City Chiefs - Buffalo Bills 42-36 (produžetak)

Nacionalna konferencija

Green Bay Packers - San Francisco 49ers 10-13

Tampa Bay Buccaneers - Los Angeles Rams 27-30