Nikako da se oporavi

Poznato je kada će se Ante Rebić vratiti na teren, ali ono što brine je stanje Marija Mandžukića; Što se to događa s hrvatskim napdačem?

08.03.2021 u 13:12

Bionic
Reading

Ante Rebić trebao bi biti u konkurenciji za nastup protiv Manchester Uniteda, dok za Marija Mandžukića nije poznato kada bi se mogao vratiti

Milan je u nedjelju pobijedio Veronu s 2:0, ali trener Stefano Pioli je morao igrati bez svojih ponajboljih igrača koje su uglavnom pokosile ozljede. Među onima koji nisu sudjelovali u toj prvenstvenoj utakmici su i hrvatski napadači Mario Mandžukić i Ante Rebić.

Što se Hrvata tiče, dobra vijest je da se Anre Rebić vraća na teren i to već u četvrtak protiv Manchester Uniteda u Europskoj ligi. Gazzetta dello Sport piše kako se uz Rebića vraća i Theo Hernandez pa će Stefano Pioli ipak malo lakše disati uoči novog europskog izazova.

Povratak Rebića je odlična vijest i za izbornika Hrvatske Zlatka Dalića. 'Vatreni' od 24. do 30. ožujka igraju tri kvalifikacijske utakmice za Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine. Prvi protivnik je Slovenija u gostima, a onda u Rijeci igrajusa Ciprom i Maltom. Okupljanje je 22. ožujka u Zagrebu, a Dalić će biti sretan da može računati i na Rebića.

Što se Milana tiče, još uvijek situacija nije idealna. Ozljede još vuku Bennacer, Ibrahimović, Mandžukić i Calhanoglu i sigurno propuštaju Manchester United. Bivši hrvatski reprezentativac je već propustio pet utakmica zbog ozljede, a ono što zabrinjava je to što liječnici Milana ne znaju kada bi se mogao vratiti, a nije poznato ni što ga toliko muči.