JEFTINIJE NEGO INAČE

Poznate cijene ulaznica za borilački spektakl UFC-a u Zagrebu

04.02.2016 u 13:26

Bionic
Reading

Za točno osam dana, u petak 12. veljače od 10 sati, će krenuti prodaja ulaznica za UFC Fight Night 86 priredbu, odnosno zagrebački UFC spektakl

UFC je unaprijed objavio i cijene karata koje su zaista prilagođene lokalnom tržištu. Tako će se one najjeftinije ulaznice prodavati već od 95 kuna, a najskuplje na parteru su tek 800 kn. Ostali razredi su raspoređeni po ovim skupinama: 190 kn, 270 kn, 345 kn, 420 kn i najskuplje, već spomenute po 800 kn.

Odlična je to vijest za sve ljubitelje borilačkih sportova, ali i općenito za sve ljubitelje sportskih događanja u Hrvatskoj i regiji. Naime, ove cijene su višestruko niže ne samo u odnosu na američke priredbe iste promocije, nego i u odnosu na dosadašnje europske evente.

Hrvatski fanovi bi se jedino mogli zabrinuti ako karte doslovno planu u nekoliko dana (ili sati) jer su ove cijene 'bagatelne' za bogatije europske zemlje čiji će MMA fanovi zasigurno pohitati u Zagreb kako bi iskoristili rijetku priliku jednog europskog UFC eventa, piše Fight Site.

Američka promocija je strateški formirala popis borbi (i nastavit će u tom smijeru) s obzirom na zemlje koje okružuju Hrvatsku, ali i na narode koji su poznati po borilačkoj tradiciji u Europi. Tako ne čudi da se na popisu borbi već sad našlo nekoliko Poljaka jer se računa da će upravo velik broj Poljaka stići u Zagreb.

Stoga, ako ste sigurni da 10. travnja želite uživo pogledati UFC Fight Night u Areni, kupite svoju kartu na vrijeme i budite sigurni da one neće “nestati”.

Ulaznice su dostupne putem Eventima na ovom LINK-u