NEĆE ISPASTI DOBRO

Potez van svake pameti; ovako se narugati igraču koji ti je donio naslov prvaka?

27.09.2023 u 09:47

Bionic
Reading

Prošle je sezone bio prvo ime Napolijeve momčadi, koja je nakon tri desetljeća dočekala scudetto. No, sada se u klubu netko opasno zaigrao i napravio neviđenu kontrauslugu. Jer ovako osramotiti svog igrača...

Za razliku od prošle sezone, kada su pod Luciano Spallettijem 'gazili' sve pred sobom u Serie A, ova sezona nije krenula kako je zamišljeno. I zato se naveliko razmišlja o otkazu treneru Rudiju Garciji. U prvih pet kola Serie A osvojio je samo osam bodova.

Prošlog vikenda u Bologni je također osvojen samo bod (op.a. završilo je 0:0), ali u klubu su htjeli ispasti duhoviti te su na jednoj društvenoj mreži objavili video, u kojem je glavna 'zvijezda' Victor Osimhen.

Tko zna što je autoru bilo u glavi, ali objavio je 'plačući' video Osimhena koji je tražio da on bude izvođač.

Na njegovu žalost, ovaj je udarac otišao kraj gola i ostalo je 0:0.

Međutim, da ga zbog toga proziva klub kojem je donio toliku radost zvuči nevjerojatno.

Naravno, odmah su se javili odvjetnik igrača, ali i klubovi koji bi Nigerijca željeli vidjeti u svojim redovima.

'Ono što je objavljeno na službenom profilu Napolija na platformi TikTok nije prihvatljivo. Prvo je objavljen video ismijavanja Victora, a zatim je, iako kasno, obrisan. Ozbiljan incident koji nanosi vrlo štetu igraču i dodatno pojačava loš tretman kojeg nogometaš trpi u posljednjem razdoblju između medijskih osuđivanja i lažnih vijesti. Zadržavamo pravo poduzimanja pravnih radnji i bilo kakve korisne inicijative kako bismo zaštitili Victora', jasan je bio Roberto Calenda, agent sjajnog Nigerijca.

Obrisani video s TikTok brzo se proširio društvenim mrežama i mnogi, koji ga nisu vidjeli, ostali su u šoku.

Uz sve to mnogi su uočili kako je Osimhen na svom Instagram profilu obrisao sve fotografije u dresu Napolija. Očito je sve otišlo predaleko...