zabrinuti australac

Potez Kyrgiosa o kojem se priča; slučajno je lopticom pogodio dječaka u glavu i rasplakao ga. Odmah je otišao do njega i oduševio ga!

25.01.2022 u 11:34

Bionic
Reading

Kontroverzni australski tenisač Nick Kyrgios napravio je potez u kojem se govori na meču parova na Australian Openu

Tijekom meča australskog para grčkih korijena Nicka Kyrgiosa i Thanasija Kokkinakisa na Australian Openu, u kojem su pobijedili sa 7:5, 3:6, 6:3 njemačko-novozelandsku kombinaciju Michael Venus/Tim Puetz te se tako plasirali u polufinale prvog Grand Slam turnira sezone, bilo je i suza.

Naime, na početku meča temperamentni Kyrgios je jednu nabio svom snagom i od terena se obila u smjeru publike. I u tom trenutku Kyrgios je shvatio da je u glavu pogodio dječaka koji je na tribinama sjedio u društvu majke.

Dječak se prestrašio i rasplakao, a Kyrgios se odmah ispričao. Usotalom, njegova reakcija sve govori i to ga je potpuno izbacilo iz koncentracije pa je odmah odlučio dječaku pokloniti reket s kojim je igrao. Vrijedan poklon koji je odmah razvukao dječaku osmijeh na lice.

Ovim potezom Kyrgios je po tko zna koji puta pobrao simpatije navijača, a snimka ovog trenutka brzo se proširila društvenim mrežama preko službenog Twitter kanala Australian Opena. Komentari sve govore…