frustrirani shaqiri

Posrnuli talent tuguje za danima kada mu je leđa čuvao Mateo Kovačić!

01.04.2018 u 15:07

Bionic
Reading

Xherdan Shaqiri frustriran je zbog nedostatka kvalitete među suigračima u Stoke Cityju i žali za danima kad mu je u Interu suigrač bio Mateo Kovačić, a u Bayernu Frank Ribery...

Švicarski 26-godišnji veznjak albanskog podrijetla bio je na glasu kao jedan od najvećih europskih nogometnih talenata početkom ovog desetljeća, a Bayern ga je kupio od Basela 2012. godine i s njim je osvojio trostruku krunu iste sezone, uz njegove povremene zapažene nastupe.

  • +3
Burnley protiv Stokea Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Nakon tri sezone u Bavarskoj Shaqiri je prešao u Inter u kojem se zadržao tek jednu sezonu, a zatim je 2015. godine potpisao za Stoke City za koji igra i danas.

Xherdan je ove sezone zabio sedam golova, no Stoke se nalazi na samom dnu ljestvice i sve je bliže ispadanju iz Premiershipa. Svi su igrači ove momčadi pod žestokim kritikama, uključujući i Shaqirija koji je ovog tjedna u intervjuu za Schweizer Illustrierte ustvrdio kako ni Ronaldinho ne bi mogao ništa napraviti sa Stokeom te žali za danima dok su mu kvalitetni suigrači čuvali leđa.

'Morate uzeti u obzir da je drukčije kad oko sebe imaš igrače poput Riberyja i Alcantare u Bayernu ili Icardija i Kovačića u Interu. Ovdje u Stokeu ne mogu puno utjecati na rezultat, iz jednostavnog razloga: oko mene fali kvalitete,' naglasio je frustrirani Xherdan Shaqiri, što neće dobro sjesti njegovim suigračima kad ovaj intervju dođe do Otoka.