svi će biti zadovoljni

Posao koji će uzdrmati tržište; Real i United gotovo su dogovorili senzacionalnu razmjenu igrača

03.07.2019 u 11:04

Bionic
Reading

Ljetni se prijelazni rok tek zahuktava, a španjolski mediji javljaju kako su čelnici Real Madrida i Manchester Uniteda napokon našli 'zajednički jezik' te se sprema velika razmjena nezadovoljnih zvijezda obiju momčadi

Napokon! Dojam je kako će i u Madridu i u Manchesteru svi moći odahnuti te krenuti naprijed. Naime, španjolski su mediji doznali kako je praktički sve dogovoreno između Reala i Uniteda, čeka se samo realizacija velike razmjene igrača.

Dugo su se dva europska velikana dogovarala, pokušavali su na obostrano zadovoljstvo riješiti problem nezadovoljnih zvijezda, a sad se čini kako je sve napokon i dogovoreno.

Tako bi Zinedine Zidane dobio igrača koji mu je bio prvi na popisu željenih pojačanja - Paula Pogbu! Francuski veznjak nije zadovoljan u Manchester Unitedu, već je nekoliko puta javno davao do znanja kako želi napustiti Old Trafford. Sad će mu se želja i ispuniti.

  • +17
Francuski nogometaš Paul Pogba Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Neće ni Manchester United loše proći - Zidane će 'crvenim vragovima' dati Garetha Balea koji je - kao i Pogba - izuzetno nezadovoljan u Realu, a Zidane ga ne vidi u svojim planovima. No, Real će uz Balea put Manchestera poslati ili 50 milijuna eura ili još nekog od svojih igrača koje 'cilja' Ole Gunnar Solskjaer. Dakle, ostali su samo detalji jer engleski mediji tvrde kako je gotovo sigurno da će United prihvatiti ponuđeni novac...

  • +7
Gareth Bale Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Na kraju će svi biti zadovoljni. I Real i United riješili su se nezadovoljnih igrača koji su često narušavali mir u svlačionici, Pogba i Bale u novim će klubovima dobiti priliku da 'ožive' svoje karijere u novim sredinama. Navijači će također biti sretni jer ni Pogba ni Bale više nisu ljubimci tribina na Old Traffordu i Santiago Bernabeu, a samom zamjenom će i United i Real i dalje imati dovoljno zvučnih i 'zvjezdanih' imena u svojim redovima.

Real je već potrošio više od 300 milijuna eura kupovinom Edena Hazarda, Luke Jovića, Ferlanda Mendyja, a stigli su i Brazilci Rodrygo i Eder Militao te Brahim Diaz. Novca za Paula Pogbu, za kojeg United traži oko 150 milijuna eura, jednostavno nema. Zato bi ova zamjena bila sjajan posao. I United bi profitirao, Gareth Bale se želi vratiti u Englesku, a na Old Traffordu bi zasigurno imao bolji status nego u Realu. A 'crvenim vragovima' je neko 'jako' ime neophodno u momčadi jer ih u ovom trenutku - nemaju!

U isto vrijeme bi njegov dolazak mogao privući i neke druge zvijezde, pa bi se i tržište 'pokrenulo'. A svi samo očekuju da se taj trenutak i dogodi, pa da prava kupovina igrača i započne.