NAJGORA UTAKMICA

Portugalski mediji nisu skrivali razočaranje; evo što su sve napisali o Benficinoj igri u Zagrebu

07.03.2019 u 22:38

Bionic
Reading

Portugalski mediji dali su veliki prostor prvoj utakmici osmine finala Europske lige između Dinama i Benfice te su ostali razočarani predstavom svojeg predstavnika

Portugalski novinari bili su kritični prema Benficinim nogometašima koji su prošlog vikenda slavili u domaćem derbiju kod Porta te su preuzeli prvo mjesto na prvenstvenoj ljestvici. Biili su u strašnom naletu i zato je u Portugalu ovaj posrtaj iznenađenje.

'Bezidejna Benfica izgubila u Zagrebu', napisala je A Bola te napomenula kako je najteži udarac za lisabonski sastav ozljeda Harisa Seferovića koji je napustio teren nakon pola sata.

'Bio je to Benficin najgori susret pod vodstvom Brina Lagea, no srećom još ništa nije izgubljeno', dodaje se u istom listu.

  • +52
Europska liga, osmina finala: Dinamo - Benfica Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

'Polako i bez inspiracije. Tako je u Benfica igrala u Zagrebu. Bruno Lage je poštedio nekoliko startera, ali i izgubio utakmicu. U uzvratu će Benfica morati igrati daleko bolje ukoliko želi nastaviti natjecanje', piše Correio da Manha.

'Što se dogodilo Benfici u Zagrebu ? Možda je riječ o fizičkom ili mentalnom umoru. Međutim, činjenica je da Benfica nije uspjela probiti pokretljivi blok suparnika', navodi Expresso.

  • +19
Dinamovi navijači na stadionu Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX

O Jogo napominje kako je to bio tek drugi poraz Benfice otkako je momčad u siječnju preuzeo Lage.

'U 15 utakmica pod Lageovim vodstvom Benficu su porazili jedino Porto i Dinamo', piše O Jogo.

Record navodi kako je ovo bila najgora utakmica Benfice otkako je momčad preuzeo Lage.

  • +4
Nenad Bjelica u ograđenom prostoru Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX