ZADAR OKRENUO 'BILE'

Poraz Hajduka, uvrede Šurjaku i Svaguši

21.02.2010 u 17:45

Bionic
Reading

U prijateljskoj utakmici u Polači pred oko 1500 gledatelja nogometaši Zadra pobijedili su Hajduk sa 2:1 iako su u poluvremenu gubili

Momčad Stanka Poklepovića doživjela je na pripremama još jednu pljusku. Hajduk je poražen od Zadra i atmosfera u splitskom prvoligašu zbog novog lošeg rezultata ne može biti idealna prije starta drugog dijela prvenstva, kada na Poljudu gostuje Slaven Belupo (nedjelja, 16 sati).

Hajduk je poveo na utakmici u osmoj minuti golom veznjaka Tomasova, inače rođenog Zadranina, no u drugom dijelu je momčad iz Stanova preokrenula pogocima Santinija (68) i Terkeša (76).

Znakovito je da je od prve minute počeo Vukušić, a Ahmad Sharbini je bio na klupi. Hajduk je dobro izgledao u prvom dijelu, dok je na terenu bio sastav Subašić - Rubil, J. Buljat, Maloča, Jozinović - Andrić, Tomasov, Skoko - Ibričić, Anas Sharbini – Vukušić, no ulaskom rezervi (Pandža, Ahmad, M. Ljubičić, Oremuš) sve se raspalo.

Velik broj navijača posebno je na meti imao prvog čovjeka struke Ivicu Šurjaka i predsjednika Joška Svagušu, koje su vrijeđali.

Ljut kao ris bio je Hajdukov strateg Stanko Poklepović, koji je nakon utakmice kratko rekao:

'Trenutna situacija zrela je za korjenite promjene, ne toliko u igračkom kadru, koliko u postavci igre.'