BIJESNI ROBERTO

Poludio na izbornika Belgije: To nije bilo u redu!

28.03.2013 u 18:21

Bionic
Reading

Menadžer Manchester Cityja Roberto Mancini obrušio se na izbornika belgijske nogometne reprezentacije Marca Wilmotsa, jer je koristio njegovog kapetana Vincenta Kompanyja svih 90 minuta protiv Makedonije

Belgijski stoper nije igrao još od siječnja zbog ozljede lista noge pretrpljene u susretu 4. kola FA Cupa protiv Stoke Cityja, a njegov je povratak Mancini najavio za 30. ožujak u susretu protiv Newcastlea.

No, izbornik Belgije, s kojom Hrvatska vodi 'mrtvu utrku' za plasman na Svjetsko prvenstvo 2014. godine, preduhitrio je talijanskog stratega i omogućio Kompanyju svih 90 minuta u domaćoj pobjedi (1-0) protiv Makedonije.

'Ne slažem se s njegovim potezom. To nije u uredu. Izbornici bi trebali razumijeti ovakve situacije. Za nas nije igrao 60 dana, jer smo ga htjeli imati 100 posto spremnog za završnicu sezone, a sada je odigrao 90 minuta za reprezentaciju u svojoj povratničkoj utakmici!', brujio je Mancini, čija momčad na prvenstvenoj ljestvici Premierlige zaostaje za Unitedom ogromnih 15 bodova.