SVE ZA TITULU

Policija pomogla reprezentaciji Francuske; kako bi reagirali u Hrvatskoj?

02.07.2016 u 14:45

Bionic
Reading

Francuska u nedjelju (21 sat) igra posljednju utakmicu četvrtfinala Eura. Suparnik je Island, a na novinsku konferenciju izbornik Didier Deschamps i vratar Hugo Lloris stigli su zračnim putem

Francuzi ne briljiraju na Europskom prvenstvu, no njima je cilj osvojiti titulu i tome su sve podredili, što se moglo dobro vidjeti i u subotu.

Naime, na sastanak s medijima na Stade de Franceu Deschamps i Lloris su stigli helikopterom. Razlog takvog prijevoznog sredstva je udaljenost od baze pa do stadiona, jer bi im trebalo više od sat vremena samo u jednom smjeru i to ako ne bi bilo gužve.

Ovako su dečki sjeli u policijski helikopter, došli za 15 minuta pred novinare, a toliko im je trebalo i da se vrate natrag u kamp.

'Policija nam je dala helikopter na raspolaganje, što je bilo jako ljubazno od njih. Inače, Lloris ne bi bio pred vama', rekao je Deschamps.

U Francuskoj ta informacija nije previše uzbudila običan narod koji je u nogometnoj euforiji, no tko zna kakva bi bila reakcija hrvatske javnosti kada bi se policijski helikopteri koristili za prijevoz hrvatskih sportaša kako bi stigli na razgovor s novinarima.