GIANTSI OSVOJILI NASLOV

Policija na nogama: Nasilje, seks i vatra u San Franciscu

29.10.2012 u 13:05

Bionic
Reading

Promet u središtu grada bio je posve blokiran, navijači su se penjali na krovove automobila i autobusa, palile su se vatre, pa je prijetila i velika opasnost da se zapale parkirani automobili i zgrade, a jedna navijačica iz samo sebi znanih razloga obnažila se i dopustila da hrpa pijanih navijača nasrne na njezine grudi

Nije prvi put da su Amerikanci rasturili pola grada zbog pobjede svoje momčadi u nekom profesionalnom natjecanju. Svojedobno su veliki neredi bili u LA-u kad su Lakersi osvojili NBA prsten, nedavno smo svjedočili i nevjerojatnom nasilju nakon što su Kentucky Wildcatsi pobijedili Kansas Jayhawkse i osvojili osmi naslov sveučilišnih košarkaških prvaka, a sad su svoje veselje sa sugrađanima podijelili i navijači Giantsa u San Franciscu.

Jasno, sve je počelo mirnim slavljem i pjesmom, a kako to obično biva, lijepa proslava pretvorila se u divljanje, pa je policija imala posla cijelu noć. Promet u središtu grada bio je posve blokiran, navijači su se penjali na krovove automobila i autobusa, palile su se vatre, pa je prijetila i velika opasnost da se zapale parkirani automobili i zgrade, a jedna navijačica iz samo sebi znanih razloga obnažila se i dopustila da hrpa pijanih navijača nasrne na njezine grudi.

Zasad tamošnja policija ne izvještava o ikakvim silovanjima usko vezanima uz divljanje navijača, a to ipak možemo smatrati pravim malim čudom.

Još je prerano i za zbrajanje štete, a nema ni izvještaja o ozlijeđenima. Te vijesti stići će za dan, dva. A račun će na kraju gradske vlasti ispostaviti - svojim građanima!