LJUBIMAC NAVIJAČA

Policajac je prvo morao 'gurati' Brunu Petkovića, a nakon nereda stigao je - govor

04.04.2024 u 09:12

Bionic
Reading

Polufinalna utakmica između Hajduka i Dinama (0:1) na Poljudu imala je i svoje junake

Neki su svoj status zaslužili na sportskom terenu, a jedan od njih je golman Ivan Lučić koji je zamijenio Lovru Kalinića s puknutim meniskusom te je sjajnim obranama spasio Hajduk od težeg poraza. Drugi sportski junak je strijelac Sandro Kulenović jer je osim enormne trke zabio jedini gol u utakmici.

No bilo je tu junačkih činova i poslije utakmice. Nakon što je Torcida probila ogradu i provalila na teren, igrači obje momčadi, kao i članovi stručnog stožera, sprintali su bježeći u tunel. Svi osim jednoga - Bruno Petković nije bježao, nego je laganim hodom krenuo prema svlačionici, a još ga je guranjem požurivao policajac. Petko je ostao 'hladan', išao je korak po korak.

A kad su se neredi na Poljudu smirili, Petković je došao pred Dinamove navijače na jugu Hajdukovog stadiona. Okružen specijalcima, uzeo je od navijača megafon te im rekao:

'Hvala vam na podršci i hvala na svemu. Vani je puno ranjenih, policija moli da sad i mi ne provociramo i da ne razgovara s vama cijela momčad. Hvala na svemu, pobijedili smo, nastavit ćemo i dalje, vidimo se u nedjelju na Maksimiru.'

Spomenimo da je i Stefan Ristovski učvrstio svoj status ljubimca kod Boysa, jer dok su oni čekali da napuste Poljud, donio im je bočice vode. Mala, ali istodobno velika gesta koja će dodatno učvrstiti simbiozu Dinamovih nogometaša i navijača uoči završnice sezone.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport
Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport
  • +21
Polufinale SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa, Hajduk - Dinamo Izvor: Pixsell / Autor: Sime Zelic/PIXSELL
  • +51
Neredi Torcide na Poljudu Izvor: Cropix / Autor: Vojko Basic