muči ga xavi

Pojavila se video snimka na kojoj je Nenad Bjelica skroz pukao; nećete vjerovati što je sve izgovorio trener Osijeka novinarima!

16.08.2022 u 11:53

Bionic
Reading

Dan nakon što je predsjednik NK Osijek Ferenc Sakalj dao podršku treneru Nenadu Bjelici pojavila se zanimljiva snimka koja puno toga otkriva

Iako je momčad Osijeka ove sezone u velikoj krizi Nenad Bjelica (tek jedna pobjeda na pet prvenstvenih utakmica, op.a.), kojem i navijačka skupina Kohorta okrenula leđa i traži njegovu smjenu, i dalje ostaje na klupi.

Naravno, zasad najveći udarac Bjelica i njegovi igrači doživjeli su u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu gdje su šokantno ispali od kazahstanskog Kizilžara.

A da je Bjelica jako nervozan pokazuje i video snimka koja se pojavila na Slavonskoj TV na kojoj se Bjelica usporedio s tremerom Barcelone Xavijem uz poneku psovku prema novinarima. Snimku pogledajte OVDJE.

'I Xavi je trener s pedigreom pa izgubi od Cadiza, Raya i Villarreala u mjesec dana, onoliko koliko sam ja izgubio u dvije godine na domaćem terenu pa ga ne linčuju kao što mene linčuju. Ali dobro, prihvaćam to tako i navijači uvijek imaju pravo', kazao je na konferenciji za medije Bjelica koji je očito ljut na sve koji ga smjenjuju zbog nekoliko loših rezultata.

No, tu Bjelica nije stao, a kamere su zabilježile kako je prilikom odlaska s konferencije u hodu dobacio novinarima:

'Xavi je izgubio u mjesec dvije utakmice. U mjesec dana! A ima 25 milijuna ugovor. Je*o vas ugovor, da vas je*o ugovor', kazao je nervozni Bjelica koji navodno u Osijeku ima ugovor veći od 1,2 milijuna eura po sezoni uz dodatak da je njime vezan do lipnja 2023. godine.

Otkaz zasad nije dobio i nastavlja tamo gdje je stap. A ovaj video prilog puno toga otkriva…

  • +7
Osijek - Varaždin, SuperSport HNL, 14.8.2022. Izvor: Cropix / Autor: Marko Mrkonjic

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Standings provided by SofaScore LiveScore