The Sun donosi detalje

Pojavila se nova snimka pada helikoptera u kojem je poginuo bogati vlasnik Leicestera

31.10.2018 u 12:12

Bionic
Reading

Nekoliko dana nakon što je stravičnoj nesreći poginulo petoro ljudi, među kojima i vlasnik engleskog Leicestera Vichai Srivaddhanaprabha, pojavila se video snimka pada helikoptera

Kao i puno puta prije tog kobnog dana vlasnik Leicestera Vichai Srivaddhanaprabha, milijarder s tajlanda, s centra igrališta napustio je stadion. Ali zbog problema s propelerom, što se vidi na video snimci koju je objavio The Sun, ubrzo nakon polijetanja helikopter se srušio nekoliko stotina metara dalje.

Snimka leta helikoptera koju možete vidjeti u prilogu, uz nekoliko novih koje su se pojavile nakon eksplozije, traje oko 45 sekundi i prikazuje trenutak kada je pilot zbog problema s propelerom izgubio nadzor nakon čega se letjelica počela nekontrolirano vrtjeti u zraku.

'Iz ovakve situacije se nikako možeš izvući. Moram reći kako je pilot napravio sjajan posao jer se izmakao iz dometa stadiona kako bi letjelicu prizemljio na mjesto gdje nije bilo ljudi i automobila', kazao je britanskim medijima Jim Rowlands, stručnjak za avijaciju.

  • +4
Igrači i navijači Leicester Cityja došli su se oprostiti od poginulog Vichaija Srivaddhanaprabhaja Izvor: EPA / Autor: TIM KEETON / EPA