psk_2

VIDEO iz berlina

Hrvatski navijači u korteu s najvećom zastavom na stadionu; skandira se Modriću

  • V.R./S.Š.
  • Zadnja izmjena 15.06.2024 16:33
  • Objavljeno 15.06.2024 u 16:33
Bionic
Reading

Hrvatski navijači, nakon kiše koja je padala cijelo jutro, počeli su izlaziti na ulice Berlina. Sudeći po broju navijača jasno je kako će ulice Berlina biti obojane u bijelo-crvenu

Kao i dan prije utakmice, hrvatski navijači sjajno se zabavljaju na ulicama glavnog njemačkog grada uoči velike utakmice sa Španjolskom koja je na rasporedu u 18 sati na olimpijskom stadionu.

Reporteri tportala razgovarali su s hrvatskim navijačima i navijačicama, među kojima su svi uvjereni u pobjedu.

Reporteru Silviju Škrlecu navijačeiz Linza prognozirale su da Hrvatska pobjeđuje 3:2!

Berlin, atmosfera među navijačima u podne Izvor: tportal.hr / Autor: tportal.hr

Malobrojni španjolski navijači, koji su se našli u blizini, bili su zbunjeni kad su vidjeli koliko se oko podneva već okupilo hrvatskih navijača. No, sve prolazi u zajedničkom druženju i prijateljskom navijanju.

Berlin: španjolski i hrvatski navijači u Berlinu Izvor: tportal.hr / Autor: tportal.hr

Totalno navijačko ludilo zahvatilo je Berlin, a reporteri tportala nalaze se na licu mjesta i uživaju u sjajnom ozračju.

Kakva je atmosfera pogledajte na društvenim mrežama tportala. Instagram i Tik TOK bit će prepuni videa atmosfere iz Njemačke.

Neke od navijača pogledajte u prilogu:

  • +49
Hrvatska, navijači u Berlinu uoči utakmice Hrvatska - Španjolska, 15.6.2024. Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

VIDEO kako navijači zajedno pjevaju 'Moju Domovinu' zaista dovoljno govori. Zagrijavanje za utakmicu je počelo na najbolji mogući način.

Na TOK TOKU također možete vidjeti nekoliko videa atmosfere:

@tportal.hr Navijači Vatrenih najglasniji su u Berlinu 🇩🇪 donosimo njihove prve dojmove 🇭🇷⚽️ #euro2024 #berlin #croatia #hrvatska #hns #navijači #vatreni #football ♬ original sound - tportal

Španjolski navijači ostaloi su u čudu kad su čuli kako se ori legendarna pjesma hrvatskog Band Aida 'Moja domovina'. A to je tek početak ludila i pjevanja.

Hrvatska, navijači u Berlinu uoči utakmice Hrvatska - Španjolska, 15.6.2024. Izvor: Pixsell / Autor: PIXSELL Luka Stanzl / Pixsell

Jer DJ Josepo je tek počeo zagrijavati atmosferu.

Navijači pkjevaju 'Moja Domovina' Izvor: tportal.hr / Autor: tportal.hr

Među mnogobrojnim hrvatskim navijačima reporter tportala pronašao je Jakova Medića, nogometaša Ajaxa koji je suigrač dvojice Vatrenih, Borne Sose i Josipa Šutala. U VIDEO prilogu potvrdio je da su mu se javili te zašto neće ići na utakmicu u Hamburg.

Jakov Medić, nogometaša Ajaxa među hrvatskim navijačima Izvor: tportal.hr / Autor: tportal

Zapjevali su navijači u glas i 'Dobra stara vremena'. Atmosfera je sve bolja i bolja, a najvažnije od svega je da ne pada kiša koja je bila najavljena.

Navijači i 'Dobra stara vremena' Izvor: tportal.hr / Autor: tportal.hr

Atmosfera se među navijačima dodatno 'zapalila' nakon što je grupa španjolskih navijača upala u fan zonu gdje su hrvatski navijači. Zapjevali su dečki prvo svoje navijačke pjesme, a onda se u jednom trenutku zaorilo: Luka, Luka, Modrić! Španjolci su time odmah zaradili aplauz naših navijača...

Španjolski navijači u Berlinu skandiraju Luka Modrić Izvor: Pixsell / Autor: PIXSELL Marko Lukunic Pixsell
  • +37
Hrvatski navijači, najveća zastava, Berlin, 14.6.2024. Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Dresovi s poznatim kvadratićima preplavili su grad, slavi se, pjeva u svakom kutku Berlina. Atmosfera je zaista sjajna i prognoze kako će u Berlin stići oko 100.000 hrvatskih navijača mogla bi se pokazati točnim, navodi Hina.

Najveća ludnica je bila na Breitscheidplatzu gdje su organizatori Europskog prvenstva i Grad organizirali Fan Meeting Point.

Breitscheidplatz je jedan od trgova u središtu Berlina. Zajedno s bulevarom Kurfürstendamm označava središte bivšeg Zapadnog Berlina i današnjeg City Westa. Premda su navijači stizali i ranije, službeni program je počeo u 12 sati, a za zabavu je bio zadužen DJ Josepo koji je puštao prigodne navijačke pjesme.

Hrvatska - Španjolska, hrvatski navijači u Berlinu, najveća zastava, korteo; 15.6.2024. Izvor: Pixsell / Autor: PIXSELL Sanjin Strukic / Pixsell

Nakon "fešte" na Breitscheidplatz, dio hrvatskih navijača se uputio prema Olimpijskom stadionu gdje je utakmica, dok onima bez ulaznice preostaje fan zona kod Brandenburških vrata.

Navijači su krenuli prema stadionu uz 'pratnju' najveće hrvatske zastave. No, zastava zbog svoje veličine i površine ne smije na stadion...

  • +56
Hrvatska - Španjolska, hrvatski navijači u Berlinu, najveća zastava, korteo; 15.6.2024. Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal