LUDI NOGOMETAŠ

Pogledajte: Pijani Guti napada snimatelja

08.12.2010 u 11:02

Bionic
Reading

Nogometaš Bešiktaša, Španjolac Guti nekidan je izazvao sudar s gradskim busom. Nasreću, nije bilo ozlijeđenih, no pojavile su se priče da je španjolski nogometaš bio pijan. On je to opovrgnuo, ali se pojavila snimka koja dokazuje suprotno

Španjolac Guti, nakon igranja u madridskom Realu, ove je sezone bez odštete prešao u turski Bešiktaš. U noći na ponedjeljak Španjolac se sudario s gradskim autobusom. Nakon incidenta s busom, Gutiju se predbacivalo je da bio vidljivo pijan što je ovaj demantirao. No, očito na novoj snimci se vidi da to baš nije bilo tako, te je čak i pokušao napasti snimatelja kako bi mu oduzeo kompromitirajuću snimku.

'Razumijem da se ovdje u Turskoj pretjeruje u vezi s ovim slučajem, ali je laž da sam bio pijan. Bio sam u šoku, ali, nasreću, jedina šteta je u polomljenom retrovizoru na mom automobilu', izjavio je Guti.

Međutim, par sati kasnije, mediji su već imali podatak da je Guti napuhao 2,71 promil alkohola, što je količina koju bi mnoge srušila na pod. Navodno mu prijeti oduzimanje vozačke dozvole do šest mjeseci.

Guti napada kamermana