MALO SU ZAKASNILI

Pogledajte napetu utrku Delija i specijalaca

03.05.2013 u 22:45

Bionic
Reading

Beogradska Crvena Zvezda u posljednjem razdoblju (načelno od uvođenja sustava Jedan član - jedan glas) izaziva veliku pozornost svojih navijača što je dovelo i do vrlo neobičnog događaja prilikom 'običnog 'gostovanja u Jagodini

Na Gradskom stadionu u Jagodini okupilo se oko 12.000 gledatelja, a sudeći po izvještajima velika većina podržavala je gsote. Tako je vjerojatno uoči utakmice bio rasprodan i sektor namijenjen 'delijama' pa se jedna grupa te navijačke skupine odlučila za pravu malu diverziju.

Ušli su na stadion na suprotnoj strani i 20-ak minuta pred početak dvoboja kraj šokiranih su se igrača dali u trk prema željenom sektoru. No, kako to obično biva, policija je imala drugačije zamisli.


Oklopljeni 'plavci' krenuli su iz svoga smjera, no njihov opremom opterećen trk nije bio toliko impresivan i veći dio navijača uspjelo je preskočiti nisku ogradu i ući na sektor koji se još nije bio napunio. Stigli su tek posljednjeg, a bolje da nisu, jer je tu nastala kratkotrajna gužva u kojoj su dominirali pendreci i odlomljene stolice. Ipak, čini se da je sve prošlo bez ozbiljnijih posljedica po obje strane.

Zvezda je kasnije svojom sedmom uzastopnom pobjedom (3:2) ostala na dva boda zaostatka iza vodećeg Partizana četiri kola prije kraja. Za dva tjedna slijedi 'vječiti derbi' na stadionu Partizana.