REAL PROŠAO UNITEDA

Pogledajte Modrićevu golčinu kojom je počeo Realov preokret

05.03.2013 u 22:45

Bionic
Reading

Nakon što je Sergio Ramos gurnuo loptu u svoju mrežu, Jose Mourinho trebao je ubaciti 'dodatnu snagu' koja bi Realu donijela preokret. Imao je Real i igrača više jer je isključen Nani, no tek s Modrićem u igri pokrenula se igra 'kraljeva'

Ako je itko u Madridu, ali i šire, sumnjao u opravdanost dovođenja Luke Modrića u madridski Real, hrvatski je nogometaš večeras dokazao da u 'kraljevskom klubu' ima svoje mjesto. Naime, pri rezultatu 1:0 za United, koji je vodio 'vragove' u četvrtfinale, Jose Mourinho gurnuo je Luku Modrića u 'vatru' da mu donese preokret.

Tribina.hr

Uključite se i vi u raspravu – registrirajte se na Tribina.hr, informirajte se o vlastitoj reputaciji i sudjelujte u stvaranju sadržaja novog domaćeg nogometnog communityja!


I već u prvom dodiru s loptom vidjelo se da će to biti Modrićeva večer. I nakon samo sedam minuta igre, Luka Modrić zabio je prekrasan pogodak, udarcem s nekih 20-ak metara od gola, natjeravši De Geu da se ispruži koliko je dugačak, no ni takav nije uspio zaustaviti Lukinu loptu koja je od vratnice ušla u mrežu.

Nastavio je Modrić i dalje u istom ritmu, sudjelovao je u akciji nakon koje je Cristiano Ronaldo postavio konačnih 1:2 odnosno osigurao Realu plasman u četvrfinale Lige prvaka.

Naravno, bit će iz redova Uniteda puno prigovora na turskog suca, koji je u 56. minuti Naniju pokazao crveni karton. Dojam je da je prekršaj bio, no sasvim sigurno će sudački eksperti reći je li bio opravdano pokazan crveni ili ne. Bilo kako bilo, Real je na kraju pobijedio i prošao dalje. Na krilima našeg Luke Modrića.

Liga prvaka, Završnica
Manchester United 1 2 Real Madrid
Strijelci
1:0 S. Ramos (ag, 48') 1:1 L. Modric (66')
1:2 C. Ronaldo (69')
Sastavi
D. De Gea
N. Vidic
R. Ferdinand
P. Evra
Rafael (87' A. Valencia)
T. Cleverley (73' W. Rooney)
R. Giggs
M. Carrick
D. Welbeck (81' A. Young)
L. Nani
R. Van Persie
D. Lopez
S. Ramos
R. Varane
F. Coentrăo
Ă. Arbeloa (59' L. Modrić)
M. Ă–zil (71' Pepe)
O. Xabi Alonso
S. Khedira
C. Ronaldo
Á. Di María (45' Kaká)
G. Higuaín
Žuti kartoni
P. Evra 18'
M. Carrick 72'
Ă. Arbeloa 38'
Kaká 73'
Pepe 88'
Crveni kartoni
L. Nani 56'