MARIO ZABIO ZA 3:1

Pogledajte Mandžinu 'osvetu' nakon Artetinog brutalnog faula

19.02.2013 u 22:38

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić nastavlja s briljantnim igrama u dresu minhenskog Bayerna. Međutim, do utakmice u Londonu Mandžukić nije zabio gol za Bavarce u Ligi prvaka

Minhenski Bayern, koji igra o udličnoj formi u njemačkom prvenstvu, nastavio je istim tempom igrati i u Ligi prvaka, a praktički već u prvoj utakmici osmine finala, u Londonu, osigurao je sljedeću rundu natjecanja. Naime, Bayern je svladao Arsenala s 3:1, a uzvrat se igra u Münchenu.

UEFA video kutak

Sve sažetke Lige prvaka možete vidjeti OVDJE.

Jednako zapaženu rolu odigrao je i naš Mario Mandžukić, koji je protiv Arsenala zabio svoj prvijenac u Ligi prvaka za Bayern. No, prije nego je poentirao u 77. minuti za 3:1, hrvatski je napadač odardio puno Heynckesovih zadataka, a to znaći i pretrčanih metara. Osim u napadu, imao je Mandžo obveza i u obrani, a u jednom takvoj akciji, sredinom prvog poluvremena Mandžukić je mogao i teško stradati.

Uključite se i vi u raspravu oko ove i drugih tema – registrirajte se na Tribina.hr, informirajte se o vlastitoj reputaciji i sudjelujte u stvaranju sadržaja novog domaćeg nogometnog communityja!

Naime, na sredini terena mu je opasno uklizao Španjolac Mikel Arteta i udario ga u lijevu nogu. Dobio je Španjolac zbog tog starta žuti karton, dok su se svi obožavatelji Mandžukića, a vjerojatno i izbornik Štimac, primili za glavu. Ipak, ustao se Mandžukić za koju minutu na noge te je nastavio utakmicu sve do pogotka, nakon kojeg ga je trener Heynckes izvadio s travnjaka. 

Mandžukićev gol za 3:1 pobjedu Bayerna