VRAĆA SE IZ JAPANA

Pogledajte kako su navijači Hirošime rasplakali Mikića; ovo nikada neće zaboraviti

27.11.2017 u 14:05

Bionic
Reading

Mihael Mikić, bivši nogometaš zagrebačkog Dinama, odigrao je svoju posljednju utakmicu za japansku Hirošimu, a navijači su mu pripremili oproštaj kojeg će se sjećati cijeli život

Kada je nekada bivši mladi hrvatski reprezentativac Mihael Mikić 2009. godine potpisao za japansku Hirošimu nije mogao niti sanjati kako će u tom klubu odigrati ostati punih devet sezona i sakupiti 221 utakmicu (postigao je osam golova) uz tri osvojena naslova prvaka Japana.

Na posljednjoj domaćoj utakmici Hirošime ove sezone, u kojoj su nadigrali Tokio 2:1 te tako osigurali ostanak u prvoligaškom društvu, navijači su mu odali počast ovacijama i transparentima na hrvatskom jeziku. Na tribinama je viđen i velik broj hrvatskih zastava, a nakon utakmice suigrači su 37-godišnjeg Mikića 'kao velikog pobjednika i igračku legendu' bacali u zrak uz povike. U suzama je Mikić rekao i nekoliko riječi zahvale navijačama nakon čega se počeo pakirati za Zagreb...

  • +4
Ljupka Gojić Mikić Izvor: Cropix / Autor: Biljana Gaurina / CROPIX

Terenom je dominirao i natpis na hrvatskom jeziku HVALA MIKA koji su pripremili ljudi iz kluba Sanfrecce Hiroshima. Oproštaj nabijen emocijama kakav ovako velik igrač zaslužuje.

Nakon završetka igračke karijere Mihael se vraća u rodni Zagreb gdje ga čeka supruga Ljupka koja je nedavno rodila njihovo treće dijete.

  • +8
Sva lica Ljupke Gojić Mikić Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram