NEOSPORIV DOPRINOS

Podcjenjivali su ga i dok je nosio dres hrvatske reprezentacije, ali on dokazuje koliko vrijedi; proglašen najboljim veznim igračem prvenstva...

21.07.2020 u 19:35

Bionic
Reading

Na službenim stranicama Ekstraklase Domagoj Antolić (30) proglašen je najboljim veznim igračem ovosezonskog izdanja poljskog prvenstva

Nakon više od deset godina igranja za Dinamo i Lokomotivu, Domagoj Antolić preselio je siječnju 2018. godine u redove poljske Legije, s kojom je već u prvoj polusezoni, kao i ove sezone osvojio naslov prvaka. Ovoga je puta dobio i izuzetno vrijedno pojedinačno priznanje - titulu najboljeg veznog igrača cijelog natjecanja, piše na stranicama HNS-a.

Hrvatski je nogometaš postigao tri pogotka i dodao pet asistencija, no 'njegovi nastupi mnogo su više od brojčanih pokazatelja, a njegov je doprinos uspjesima Legije neosporiv', stoji u službenom objašnjenju.

Antolić je treći po broju odigranih minuta za svoj klub, a među najboljima je u poljskoj ligi po preciznosti dodavanja, učinkovitosti dodavanja u kazneni prostor te ubacivanjima iz prekida u kazneni prostor. Posebno se hvali i njegova obrambena uloga u momčadi.

Za Vatrene je Antolić zaigrao šest puta, nakon što je ubilježio brojne nastupe za mlađe kategorije hrvatske reprezentacije.