'NE' TOMISLAVU RUKAVINI

Pobuna u Osijeku: Ne želimo biti treća momčad Zdravka Mamića

22.12.2014 u 11:16

Bionic
Reading

Nakon Bad Blue Boysa i Torcide svoj glas protiv Zdravka Mamića, ali i anomalija u hrvatskom nogometu, dignula je i navijačka skupina NK Osijek, Kohorta

NK Osijek proživljava teške dane. Osim što financijski ne uspijeva spojiti kraj s krajem, više mu ni rezultati ne jamče prvoligaški status. Naravno, takvim stanjem najnezadovoljniji su navijači te su okrenuli 'palac dolje' treneru Tomislavu Rukavini i čelnicima kluba.

'Krediti koje je Rukavina dobio kod navijača s obzirom na situaciju u svome mandatu, premda je u Osijek stigao kao nedokazan trener, bez iskustva u vođenju prvoligaške momčadi, u potpunosti su potrošeni, pa ga stoga ovom prilikom pozivamo da realno sagleda situaciju te se pokaže kao moralna osoba i sam podnese ostavku na dužnost koju obavlja!

Također, Upravi NK Osijek želimo poručiti da smo svjesni nezavidne situacije u kojoj se klub nalazi, ali da nikako ne prihvaćamo pretvaranje kluba u nekakvu ispostavu ili treću momčad Zdravka Mamića te eventualne pokušaje nadoknade izgubljenog na terenu za zelenim stolom, gdje s druge strane sjede upravo najodgovorniji za neregularnost natjecanja u Prvoj HNL i kompletno stanje u hrvatskom klupskom nogometu!
', piše u priopćenju Kohorte