RUKOMET - SEHA LIGA

'Plinari' do šeste pobjede u SEHA ligi

30.10.2016 u 11:42

Bionic
Reading

Rukometaši PPD Zagreba u 8. kolu regionalne SEHA lige pobijedili su Izviđač iz Ljubuškog 34:29. Bila je ovo šesta pobjeda 'zagrebaša' u ovom natjecanju ove sezone

U odnosu na posljednju utakmicu u Brestu, trener Silvio Ivandija iz sastava je izvadio Matevža Skoka, dok se nakon jedne propuštene utakmice u igru vratio Igor Vori. Slovenski golman ima manjih problema sa skočnim zglobom te se tako pridružio podužoj listi ozlijeđenih zagrebaša na kojoj se od ranije nalaze Domagoj Pavlović, Leon Šušnja i Dobrivoje Marković.

U Sutinskim vrelima gledali smo zanimljivu utakmicu u kojoj su 'zagrebaši' u skladu s najavama odigrali maksimalno motivirano i koncentrirano te u su vodili od prve do posljednje minute i na koncu zasluženo i uvjerljivo slavili.

Po sedam golova za Zagreb postigli su Stefan Vujić i Luka Šebetić, šest su dodali Igor Vori i Darko Cingesar, a golman Ivan Stevanović imao je čak 14 obrana. U redovima Izviđača najučinkovitiji bili Šarac sa sedam i Jarak s pet pogodaka. Ovo je treća uzastopna utakmica novog trenera PPD Zagreba Silvija Ivandije koju nije izgubio...

Pred rukometašima PPD Zagreba sada je tjedan bez utakmice, a taj će period najbolji hrvatski rukometaši provesti na mini pripremama u Poreču gdje će uz svakodnevne treninge odigrati i jednu prijateljsku utakmicu s hrvatskom reprezentacijom. Taj dvoboj predviđen je za subotu 5. studenog i odigrat će se u Umagu.

Nakon osam odigranih kola hrvatski prvaci imaju šest pobjeda, remi i poraz, za vodećim Vardarom zaostaju šest bodova (ali imaju i utakmicu manje!) dok je prvak Bosne i Hercegovine posljednji na tablici sa sedam poraza iz isto toliko utakmica.