GOSTOVANJE NA MAKSIMIRU

'Pjesnici' znaju kako zaustavili Lokomotivu

09.09.2011 u 10:09

Bionic
Reading

Nogometaši i vodstvo Zagreba naglašavaju kako su stanku u Prvenstvu jako dobro iskoristili i kako su s novim licima u momčadi spremni za nastavak pobjedničkog niza

Nakon dvotjedne pauze u petak se nastavlja MAXtv Prva liga. Lokomotiva će na Maksimiru ugostiti Zagreb, a iz ulice pjesnika stižu optimističke najave o nastavku pobjedničkog niza, započetog u prošlom kolu protiv Varaždina (1:0).

'U utakmicu protiv Lokomotive ulazimo s otvorenim gardom, odlučni da se iz Maksimira vratimo neporaženi. Tim prije jer uza sve komplimente Lokomotivi i njezinim igračima smatramo da smo na istoj razini vrijednosti, pa bi to već i s te strane trebala biti dobra utakmica', kazao je najavljujući utakmicu Luka Pavlović, trener 'pjesnika'.

U Kranjčevićevu ulicu su unazad nekoliko tjedana 'sletjela' nova pojačanja. Lapić, Maleš, Nikšić i tuniski internacionalac Guilouzi nova su lica u svlačionici i razlog široka osmijeha Zagrebova trenera:

'Novi igrači zaoštrili su konkurenciju, pa iako imamo sitnih problema s ozljedama, lijepo je raditi kad imaš širinu.'

Kad su u pitanju izostanci za utakmicu protiv 'lokosa' valja naglasiti da neće biti Pelaića koji odrađuje crveni karton, Abdurahimi je još na poštedi, Maleš i Lapić stječu pravo nastupa tek u idućoj utakmici, Štiglec, Oršulić i Tunižanin, prema tvrdnji trenera Pavlovića, još moraju potvrditi spremnost i formu.