bliži se debi

Pjaca tek stigao u Njemačku, a već je novog trenera doveo pred tešku dvojbu?

11.01.2018 u 12:14

Bionic
Reading

Njemački dnevnik Kicker tvrdi da je Marko Pjaca već u prvim danima u redovima Schalkea pokazao da trener na njega može računati i sada je Domenico Tedesco u dvojbi treba li ga staviti od prve minute protiv Leipziga ove subote...

Podsjetimo, naš 22-godišnji krilni napadač nije igrao ozbiljne seniorske utakmice punih devet mjeseci nakon teške ozljede koljena i vjerovalo se kada je posuđen Schalkeu da će neko vrijeme biti 'džoker s klupe' dok se ne uklopi u novu momčad.

  • +8
Marko Pjaca Izvor: Reuters / Autor: Miguel Vidal

No, dnevnik Kicker tvrdi da se Marko Pjaca već od prvog dana uspješno nametnuo novom treneru, a gol koji je zabio čim je ušao u igru u prijateljskoj utakmici protiv Genka samo je potvrdio da na njega u Gelsenkirchenu ozbiljno mogu računati.

Pred Domenicom Tedescom sada je teška dvojba, jer ima na raspolaganju Konopljanku, Goretzku, Bentaleba i McKennieja koji su na svojim pozicijama dobili jaku konkurenciju u hrvatskom reprezentativcu.

'Imamo mnogo spremnih nogometaša, a Marko je jedna od mnogih opcija koje imam,' izjavio je talijanski stručnjak uoči dvoboja s Leipzigom ove subote.

Hoće li Pjaca zaigrati od prve minute ili ne ovisit će i o taktičkoj postavi, ali ako i ne bude u udarnoj momčadi zasigurno će dobiti priliku kao pojačanje s klupe tijekom drugog poluvremena...