SVIMA TEŠKO PALO

Pjaca saznao strašnu vijest, a evo što mu je sve poručio izbornik Čačić

29.03.2017 u 16:16

Bionic
Reading

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Ante Čačić komentirao je tešku ozljedu koju je Marko Pjaca zadobio na prijateljskom susretu protiv Estonije

Izbornik Čačić poslao je poruku podrške 21-godišnjem reprezentativcu nakon današnjeg MR-a koji je pokazao puknuće prednjeg križnog ligamenta.

'Iznimno nam je žao što je Marka snašla ovako teška ozljeda, svi u svlačionici smo to doživjeli vrlo emotivno, zaista nam je teško palo. Ozljede su, nažalost, baš kao i porazi, sastavni dio sporta i vrlina je pobjednika da u tim teškim trenucima pronađu unutarnju snagu za vratiti se još jači, rekaoje Čačić za hns-cff.hr te nastavio:

'Marko ima takav karakter i znam da će pristupiti oporavku s maksimalnim angažmanom kako bi se vratio na teren u punoj formi. U oporavku će imati maksimalnu potporu svih oko njega, od svoje obitelji i prijatelja preko svojih suigrača u reprezentaciji i klubu i liječnika obje ekipe do trenera Allegrija i mene kao izbornika reprezentacije. Želim mu od srca što brži i maksimalno uspješan oporavak.'

Marko Pjaca - ozljeda protiv Estonije

Podsjećamo, magnetska rezonanca ove srijede potvrdila je ozljedu prednjeg križnog ligamenta Marka Pjace što znači da je sezona za talentiranog krilnog napadača završena i da bi s terena mogao izbivati čak do osam mjeseci.